Als je echt dankbaar bent, wat doe je dan? Jij deelt.  - W. Clement Stone 

We zijn Suzanne dankbaar voor het delen van haar CBD + sportreis!     

“Ik ben mijn hele leven een atleet geweest, ik heb zelfs sportgeneeskunde en voeding gestudeerd op de universiteit!  Ik kan nauwelijks mijn favoriete bezigheid kiezen, maar ik heb altijd van fietsen, hardlopen en klimmen gehouden, maar yoga en SUP yoga zijn door de jaren heen mijn ware passies geworden en wat ik in en op mijn lichaam stop is altijd een prioriteit!


Ik heb onlangs binnen een paar maanden na elkaar twee onverwachte ongelukken gehad:  een zware val gevolgd door een auto-ongeluk.  Ik had moeite om terug te keren naar mijn normale en geliefde omgekeerde yogaleven.  Mijn nek en rug kunnen erg pijnlijk zijn en soms kan ik niet in mijn flow komen en kan ik niet goed slapen.    

Ik heb onlangs eb + vloed 10% CBD geprobeerd om me te helpen ontspannen en comfortabeler te worden.  Ik ben zo blij met de CBD-oliën!

ebb and flow premium CBD for athletes


Sinds mijn ongeluk heb ik verschillende oliën gekregen en ik heb er niet veel van gemerkt.  Met eb en vloed ben ik gestopt met het innemen van een deel van mijn pijnmedicatie, ik ben terug elke dag naar de sportschool en ik rust zelfs beter dan in weken!  


Om nog maar te zwijgen van het feit dat de oliën die ik eerder had geprobeerd vreselijk smaakten:   sterke kokossmaak of slechte, goedkope oliën.  Eb + vloed smaken goed, het is zo puur en natuurlijk!

Ik zou eb + vloed CBD-oliën zonder aarzeling aanbevelen!”

 

Uw oplossing is slechts één klik verwijderd... probeer onze 10% CBD-olie voor een goede nachtrust vóór het sporten en om u te helpen herstellen na uw evenementen!

 

Snelle feiten

Product gebruikt: 10% CBD-olie

Dosering: 3-4 druppels onder de tong voor het slapengaan

Duur: 2 weken

Beoordeling: 9/10 voor onmiddellijke verlichting van ongemakken en rusteloosheid

 

×